Katarzyna Jankowska

Jag är auktoriserad dramapedagog utbildad på Västerbergs Folkhögskola. Jag har arbetat och samarbetat med olika ideella organisationer både i Sverige och Polen där jag kommer ifrån. I Polen läste jag pedagogik och psykologi på universitetet i min hemstad Gdańsk. Jag älskar leka ”onda sköldpaddan” och drömmer om att spela i en clownföreställning. Demokrati mår bra av kultur och folkbildning därför sysslar jag med det.

Mig når du här: katarzyna@dramamera.com


DramaMera är en ideell förening som arbetar med drama och dramapedagogik för att öka förståelsen kring vikten av lek i barns liv samt för att främja användandet av drama som inlärningsmetod.

Vi arbetar normkritiskt och demokratiskt och alltid med ett feministiskt och solidariskt tänk i grunden, vi strävar efter att ständigt vara miljömedvetna i val av inköp, resor, material osv. Vi samarbetar med andra ideella föreningar, privatpersoner, studieförbund och skolor.


DramaMeras styrelse är Anita Grünbaum, Carola Ankarborg, Liselotte Holmström och Nica Forsberg.


Vi som driver verksamheten är Katarzyna Jankowska och Linda Kaarinasdotter Kärki.
 


 

Linda Kaarinasdotter Kärki

Jag är auktoriserad dramapedagog som alltid står på barnens sida. Kommer ursprungligen från Luleå och bor i Sandviken sedan 2011. Vill gärna jobba med barn och unga, helst med Barnkonventionen. Förutom att vara dramapedagog trivs jag i min hängmatta i skogen vid bäcken och i min ateljé Fabriken där jag främst skapar konst med cyanotypi.

Jag älskar leken "Drak-Ulla"!

Längtar efter att stå på scenen och uttrycka mig.

Mig når du här: linda@dramamera.com